Το δεύτερο βραβείο απέσπασε η ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Βρυσών Αποκορώνου από
τη Μαθητική Εμπορική Έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας
Νέων/Junior Achievement Greece που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη!
Όπως έγραψαν τα “Χ.ν.” την περασμένη Δευτέρα,
οι μαθητές του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του ΕΠΑ.Λ. Βρυσών
δημιούργησαν κριτσίνια με γεύση κρητικής γραβιέρας και λιαστής ντομάτας
που συνοδεύονται από ντιπ πάστας ελιάς με άρωμα θυμαριού και κριτσίνια
με γεύση μήλου, καρυδιού και κανέλας που συνοδεύονται από ντιπ με ταχίνι
και πετιμέζι. Τα δύο προϊόντα είναι συσκευασμένα σε μία φαινομενικά
μόνον πλαστική συσκευασία, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον
φτιαγμένη από υλικά φυσικής προέλευσης.
ΠΗΓΗ: http://www.haniotika-nea.gr/to-2o-vravio-apespasan-i-kritovouties-tou-epal-vrison/?fbclid=IwAR27CUyiarFwXe91z5XlBUD9OT2uZgGuvSNinm3PErILEP-p3fmLyfiKKLk
ΠΗΓΗ: http://www.haniotika-nea.gr/to-2o-vravio-apespasan-i-kritovouties-tou-epal-vrison/?fbclid=IwAR27CUyiarFwXe91z5XlBUD9OT2uZgGuvSNinm3PErILEP-p3fmLyfiKKLk